Petplan

29
dec

Een andere veel gehoorde verzekering is petplan. Petplan heeft ervoor gekozen om een breed assortiment aan verzekeringen aan te bieden gericht op verschillende dieren. Ze hebben een hondenverzekering, kattenverzekering, konijnenverzekering en een papegaaienverzekering.

Door een breed scala aan verschillende verzekeringen aan te bieden zijn ze ook erg goedkoop. De behandelingen die niet voorkomen bij jou huisdier hoef je natuurlijk niet te verzekeren. Naast de basisverzekering zijn er nog twee aanvullende verzekeringen. Deze verzekeringen breiden de basis verzekering uit. De dekking van de verzekering wordt nog breder en de eigen bijdragen daalt.

Nadat je huisdier de leeftijd van acht jaar heeft gepasseerd, betaal je ieder levensjaar 4% extra. Dit komt omdat het risico dat er iets mis is met je huisdier alleen maar groeit. Petplan neemt ook geen dieren meer aan die acht jaar en ouder zijn.

Petplan is een verzekering die alleen verzekeringen aanbiedt van dieren. Ze zijn dan ook gespecialiseerd in deze verzekeringen en dat is te merken. Ze bieden een breed assortiment van verzekeringen en uitbreidingen en zijn niet al te duur.

Petplan