Goedkoopste kattenverzekering vinden?


Op zoek naar de goedkoopste kattenverzekering? Om een goedkope verzekering voor uw kat te vinden. Raadt Dierenverzekering Informatie Centrum u altijd kattenverzekeringen te vergelijken. In één overzicht ziet u dan alle kosten en dekkingen. Wij hebben daar een aparte pagina voor: De “kattenverzekering vergelijken” pagina. Wij vergelijken daar een zestal aanbieders van kattenverzekeringen. De goedkoopste kattenverzekering is de Proteq kattenverzekering. Bij Proteq kunt u al een kattenverzekering afsluiten vanaf € 8.34 per maand.

Wat is de goedkoopste kattenverzekering?


Op dit moment sluit u de goedkoopste kattenverzekering af bij Proteq. De goedkoopste katten verzekering polis die zij aanbieden kost € 8.34 per maand. Als u kiest voor de goedkoopste kattenverzekering van Proteq. Dan sluit u de basis polis af. In deze polis zijn: ‘aanschaf en plaatsing van chip’ en ‘aandoeningen aan heupen en ellebogen’ standaard opgenomen. Belangrijk om te weten. Als is kiest voor de goedkoopste kattenverzekering van Proteq. Houdt dan vooral rekening met het volgende. U dient per claim € 100, €150 of €200,- eigen risico te betalen. Daarnaast krijgt u maar 85% van uw declaratie vergoed. Denk hier goed over na.

Wanneer moet u een kattenverzekering afsluiten?


Net als bij het afsluiten van de goedkoopste hondenverzekering. Is het verstandig om uw kat zo vroeg mogelijk te verzekeren. Hoe jonger de kat is, hoe lager de premie. Het is mogelijk dat ook aanvullende dekkingen lager uitpakken als u de kat als kitten al vezekerd. Om de hoogte van de basispremie kattenverzekering te bepalen. Gebruiken de huisdier verzekeraars vaak drie variabelen. De huisdier verzekeraars kijken naar ras, leeftijd en gezondheid. Daardoor is het erg logisch dat een goedkope kattenverzekering vaak een verzekering is voor een gezonde kitten.

Waar moet u op letten als u een kattenverzekering afsluit?


Bij verzekeringen in het algemeen is het belangrijk goed op de voorwaarden te letten. Dit geldt dus ook voor het afsluiten van een kattenverzekering. In eerste instantie kan een kattenverzekering heel goedkoop lijken. Dit klopt ook zolang er niks met uw kat aan de hand is. Mocht het beeste onverwachts iets overkomen dan kunt u ineens voor onaangename verassingen komen te staan. Wanneer u de voorwaarden niet goed door heeft gelezen. U moet hierbij denken aan verschillende kosten posten die in rekening gebracht kunnen worden. Voorbeelden hiervan zijn: ‘het eigen risico’ en ‘het bedrag dat vergoed wordt’.

TIP: Wij raden u te allen tijde aan om als eerste stap verschillende kattenverzekeringen te vergelijken. Dit kunt u snel doen met onze vergelijker voor kattenverzekeringen.

[latest_posts number=”3″ excerpt_words=”55″]

Goedkoopste kattenverzekering
2.4 (48.57%) 28 vote[s]