Proteq dierenverzekering

Proteq dierenverzekering

Proteq Dier & Zorg is een Nederlandse dierenverzekeraar die zich al jarenlang inzet voor het verzekeren van honden en katten in Nederland. De dierenverzekeraar is gevestigd in Noord-Holland en is al sinds 1998 bezig met het verzekeren van huisdieren.

Op dit moment heeft de dierenverzekeraar zo’n 35 mensen in dienst die bezig zijn met het verzekeren van dieren. Proteq heeft een eigen dierenarts in dienst, evenals 13 paraveterinairen (gediplomeerde dierenartsassistentes). De medewerkers van Proteq Dier & Zorg hebben ervaring uit de beroepspraktijk.

Kennis van Proteq

Proteq Dier & Zorg is onderdeel van REAAL Schadeverzekeringen N.V. Om als Proteq de beste Proteq dierenverzekering aan te laten sluiten op wens van de consument.  Is het voor de dierenverzekeraar belangrijk om te weten wat er speelt. Daarom volgen de medewerkers van Proteq nu extra curssussen.

Daarnaast analyseert Proteq declaraties van klanten, om zo lering te trekken voor de volgende declaraties. Op die manier kan de dierenverzekeraar steeds beter inspelen op de wensen van de klant. Dat komt ook de service van Proteq ten goede. Proteq heeft al jaren een scherpe premie voor de kattenverzekering. Daarnaast komen ze ook vaak als de beste hondenverzekering eruit.

Service bij de Proteq Dierenverzekering

Voor de dierenverzekeraar is het belangrijk dat de consument tevreden is over de service. Het is belangrijk dat de voorwaarden duidelijk zijn, en dat declaraties snel genoeg worden afgehandeld.

Als de consument een foutje op de declaratie ziet, of toch nog vragen heeft, staat het deskundige team van Proteq klaar om de problemen zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Verzekeringen

Proteq biedt zowel honden- als kattenverzekeringen aan. Die verzekeringen zijn opgedeeld in Comfortverzekeringen en Bewustverzekeringen. Het verschil is de dekking en de premie van de verzekering. Zo is er bij de Comfortverzekering geen sprake van een eigen risico, terwijl dit bij de Bewustverzekering wel het geval is. Verder ligt de vergoeding bij de Bewustverzekering op 85 procent, terwijl de vergoeding bij de Comfortverzekering op 81 procent ligt.

Voor andere dekkingen zoals vaccinatie, crematie en zorg in het buitenland heeft Proteq voordelige aanvullende pakketten beschikbaar.

De prijs van de kat- of hondverzekering bij Proteq is afhankelijk van het geslacht van het dier, de geboortedatum en het ras. Bovendien speelt ook de omgeving van een dier mee. Zo is de premie in drukke buurten iets hoger dan op het platteland.

Dierenverzekering vergelijken?

Het is altijd een goede optie om eens wat verschillende aanbieders naast elkaar te zien. Door zelf uw dierenverzekering te vergelijken. Wij raden u altijd aan om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken.

Heeft u vragen? Twijfel dan niet. Stel uw vraag per mail aan ons. U kunt ons mailen op dierenverzekeringinformatie@gmail.com. Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk te reageren.

Proteq dierenverzekering
1 (20%) 5 vote[s]