Petplan dierenverzekering

Petplan Dierenverzekering

Petplan is een Nederlandse dierenverzekering met ruim 40 jaar ervaring in het verzekeren van dieren. Bij de Petplan dierenverzekering gaat het niet alleen om de bekende hond- en kattenverzekeringen. Andere huisdieren kunnen kunnen ook vallen onder de Petplan dierenverzekering.  Denk hierbij aan bijvoorbeeld konijnen en papegaaien.

Sinds 2006 is Petplan ook in Nederland actief. Het Nederlandse hoofdkantoor van Petplan is gevestigd in de Rijp. De dierenverzekeraar is een initiatief van Unigarant Verzekeringen, dat onderdeel is van de ANWB.

Petplan dierenverzekering specialist

Petplan is de specialist in het verzekeren van dieren. Zo verzekert de dierenverzekeraar naast hondenverzekeringen en kattenverzekeringen ook verzekeringen aan voor konijnen en papegaai soorten. Petplan dierenverzekering is daarmee de enige dierenverzekering die ook andere dieren wilt verzekeren naast de normale hondenverzekering en kattenverzekering.

De mensen van deze dierenverzekeraar zijn deskundig. Ze hebben allemaal gewerkt in de praktijk en hebben een diergeneeskundige achtergrond. Op die manier weet de verzekeraar precies waar hij over praat. Mede dankzij deze achtergrond informatie kunnen zij met de Petplan dierenverzekering een betrouwbaar advies geven aan hun klanten.

De medewerkers in dienst bij Petplan zijn allemaal zelf ook huisdierenbezitters. Je merkt echt dat binnen dit bedrijf alles draait om het huisdier zelf. Daarnaast heeft Petplan ook een eigen dierenarts in huis. Hij is het eerste aanspreekpunt voor het contact tussen dierenartsen en de Petplan als dierenverzekaar.

Samenwerking

Petplan dierenverzekering is onderdeel van Unigarant Verzekeringen. De premies van de Petplan dierenverzekering wordt door Unigarant uitgekeerd. Unigarant werkt dus samen met de dierenverzekeraar en is bekend als dochteronderneming van de ANWB. Deze dochteroniderneming van de ANWB werd in 1972 opgericht in Hoogeveen. Zij heeft inmiddels meer dan 400 medewerkers.

Daarnaast werkt Petplan ook samen met de Dierenbescherming. Als partner van de Dierenbescherming doneert Petplan een bedrag aan de Dierenbescherming. Dat bedrag komt voort uit de premie die iedere verzekerde betaalt. De Dierenbescherming is een organisatie in Nederland die zich inzet voor het welzijn van dieren.

Het is doel is om verantwoord huisdierenbezit te stimuleren. Het belangrijkste doel is een goede verzorging van het huisdier. Het gaat dan niet alleen om voeding en speeltjes. Het doel van de Petplan dierenverzekering is meer de voorbereiding op onvoorziene kosten. Denk hierbij aan het bezoek aan de dierenarts en andere onvoorziene medische kosten. Door een Petplan dierenverzekering af te sluiten kunnen verzekerden zich indekken tegen deze onverwachte kosten. Op die manier krijgt het huisdier de optimale medische zorg die het nodig heeft.

Voordelen van de Petplan dierenverzekering

Petplan dierenverzekering ‘s werelds grootste verzekering voor huisdieren. Met meer dan 40 jaar wereldwijde ervaring kun je toch spreken van een betrouwbare oganisatie. Inmiddels zijn er al meer dan 1.250.000 huisdieren verzekerd met een Petplan dierenverzekering. Door een combinatie van 40 jaar ervaring en het grote aantal afgesloten dierenverzekeringen durft Petplan te stellen dat zij weten wat het best voor ons huisdier is.

Petplan dierenverzekering heeft de unieke service dat je de kosten op drie manieren kunt declareren. Dit kan direct via uw dierenarts, dit kan online of via de post. Daarnaast beloofd Petplan declaraties binnen 10 werkdagen af te handelen waardoor je snel je geld terug hebt als je kosten heb moeten maken. Het kan ook zeker zo zijn dat u niet af hoeft te rekenen bij de dierenarts. Petplan heeft met een groot aantal dierenartsen afspraken gemaakt dat de rekening direct naar Petplan wordt gestuurd. Dit heeft als voordeel voor bezitter van een Petplan dierenverzekering dat zij niet direct geld hoeven te betalen bij de dierenarts.

Klantbeoordeling

De klanten van Petplan zijn over het algemeen erg tevreden. Zij krijgen van hun klanten een beoordeling van een 8.1. Dit zegt genoeg over de professionaliteit en het doel van deze organisatie. De Petplan dierenverzekering staat centraal en daar ligt de volledige focus en expertise op.

Dierenverzekering vergelijken?

Het is altijd een goede optie om eens wat verschillende aanbieders naast elkaar te zien. Door zelf uw dierenverzekering te vergelijken. Wij raden u altijd aan om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken.Heeft u vragen? Twijfel dan niet. Stel uw vraag per mail aan ons. U kunt ons mailen op dierenverzekeringinformatie@gmail.com. Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk te reageren.

Petplan dierenverzekering
1.7 (33.33%) 6 vote[s]