Ohra dierenverzekering

OHRA dierenverzekering

OHRA is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij dat onderdeel is van Delta Lloyd. De OHRA dierenverzekering is één van de vele verzekeringen die OHRA aanbiedt. De OHRA dierenverzekering is gemakkelijk voor de hond of de kat af te sluiten. De OHRA dierenverzekering zorgt ervoor dat consumenten niet voor hoge kosten komen te staan als het huisdier ziek wordt.

In principe biedt OHRA maar twee soorten dierenverzekeringen aan: de dierenverzekering voor de hond, of de dierenverzekering voor de kat. Het is niet mogelijk om andere dieren zoals bijvoorbeeld parkieten of cavia’s te verzekeren. Wel zijn er verschillende dekkingen bij deze dierenverzekeraar mogelijk. Hoe hoog de dekking is hangt af van de premie die er wordt betaald.

Of je nou een hondenmens of juist een kattenmens bent. We zijn het er allemaal over eens dat we ze goed willen verzorgen. Ook bij onvoorziene omstandigheden zoals ziektes of een aanrijding willen wij ons huisdier kunnen geven wat hij of zij nodig heeft. En dit het liefst zonder onnodig hoge kosten. Sluit daarom een OHRA dierenverzekering af.

[vc_cta_button call_text=”Bereken nu uw premie bij OHRA” title=”Bereken premie” target=”_blank” color=”btn-success” size=”btn-large” href=”//www.dierenverzekeringinformatie.nl/uit/ohra/”]

Verschillende dekkingen

OHRA biedt drie verschillende vormen van dierenverzekeringen aan: het basispakket, met een maximale vergoeding van 2500 euro per jaar, een Plus-pakket (gemiddeld pakket) met maximaal 3500 euro per jaar vergoeding, en de Topverzekering. Die laatste verzekering kent een vergoeding van 5000 euro per jaar. Hierbij zijn ook aandoeningen aan de heupen en ellebogen gedekt. Dat is bij de andere twee goedkopere verzekeringen niet het geval.

De voordelen van de OHRA dierenverzekering

Er zitten veel voordelen aan het afsluiten van een OHRA dierenverzekering. Het zorgt ervoor dat de consument niet voor onnodig hoge kosten komt te staan. Daarnaast kun je bij de OHRA dierenverzekering zelf pakketten samenstellen die bij jou en je huisdier passen. Huisdieren zijn wat dat betreft net mensen. Ze hebben niet allemaal evenveel zorg nodig.

Bij alle ziektekosten pakketten is de premie scherp geprijsd. De OHRA dierenverzekering biedt bovendien een vrije keuze in dierenarts. De huisdierbezitter mag dus zelf beslissen door welke dierenarts hij zijn hond of kat laat behandelen.

De OHRA dierenverzekering is er voor alle rassen en kruisingen. Er worden dus geen bepaalde rassen uitgesloten omdat die moeilijker te verzekeren zijn. Dit is bij enkele andere aanbieders van dierenverzekeringen wel het geval.

Bij de OHRA dierenverzekering worden vrijwel alle kosten vergoed. Of het nou gaat om een controle bij de dierenarts. Of dat het huisdier geopereerd dient te worden. Vrijwel alle kosten zijn voor de rekening van OHRA. Dit geldt zelfs voor een groot gedeelte van de kostbare medicijnen.

Een groot aantal werkgevers en verenigingen heeft afspraken gemaakt met OHRA om een kattenverzekering collectief af te kunnen sluiten. Door een dergelijke collectieve kattenverzekering te nemen, is het mogelijk fors te besparen op de premie.

Uit het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek is gebleken dat de klanten van OHRA hen een 7.6 als gemiddelde beoordeling geven. Verder blijkt uit het onderzoek dat 60 procent van klanten zich eerlijk behandeld voelt. Daarnaast vindt 64 procent van de ondervraagden OHRA klantvriendelijk. Driekwart van de ondervraagden vindt dat OHRA een goed imago heeft. Dit tekend wel aan dat OHRA een betrouwbare partij is om de OHRA dierenverzekering af te sluiten.

Dierenverzekering vergelijken?

Het is altijd een goede optie om eens wat verschillende aanbieders naast elkaar te zien. Door zelf uw dierenverzekering te vergelijken. Wij raden u altijd aan om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken.

Heeft u vragen? Twijfel dan niet. Stel uw vraag per mail aan ons. U kunt ons mailen op dierenverzekeringinformatie@gmail.com. Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk te reageren.