Inshared Dierenverzekering

Inshared Dierenverzekering

InShared is een Nederlandse aanbieder van onder andere dierenverzekeringen. Bij  de InShared dierenverzekering is het mogelijk om deze met 50 procent of 100 procent dekking af te sluiten. Daarnaast hebben dieren bij deze dierenverzekeraar recht op fysiotherapie na een ongeval. Ook worden veel kosten zoals bijvoorbeeld echo’s, röntgen- en bloedonderzoeken gedekt via deze dierenverzekeraar.

Katten en honden verzekering bij Inshared

Bij InShared is het mogelijk zowel een hondenverzekering als kattenverzekering af te sluiten. Om extra zorg te bieden kan de consument ook het aanvullende pakket ‘Huisdier & zorg’ afsluiten. Bij deze verzekeraar is het slogan: ‘we all benefit’. De verzekeraar is bekend van het besparen op de premie als de verzekerden minder schadeclaims indienen. Ook bij de Inshared dierenverzekering kunnen consumenten ‘Beloningspunten’ sparen. Met deze punten kan er korting op de premie verkregen kan worden.

Er zijn drie verschillende polissen: de ‘basisverzekering’ voor huisdieren – Huisdier & Ongeval -, Huisdier & Zorg (50 procent) en Huisdier en Zorg (100 procent). Het verschil tussen de laatste twee polissen is: de vergoeding van de behandeling en medicatie. Verder zijn er geen verschillen in de polissen. Bij de eerste polis wordt maar een bepaald aantal behandelingen vergoed via de dierenverzekeraar.

Dekking

Kosten van noodzakelijke zorg na een ongeluk zijn altijd gedekt. Een voorbeeld kan zijn schade door een andier dier. Dit wordt altijd vergoed tenzij het veroorzaakt is door parasieten.  Brand en natuurgeweld zijn inbegrepen. Ook de dekking van de medische behandeling door eigen gedrag valt eronder.

Het is vervelend om een dier in te laten slapen na een ongeluk. Daarom heeft InShared een service binnen de dierenverzekering om het overleden dier respectvol op te laten halen. Daarnaast is medisch noodzakelijke zorg binnen heel Europa gedekt. Het eigen risico bedraagt bij InShared dierenverzekering altijd 15 procent.

Mogelijkheden

Wie een dierenverzekering afsluit bij InShared kan rekenen op een uitgebreide dekking. Zo is het mogelijk het huisdier mee te nemen op vakantie. De dierenverzekering geldt ook onderweg en op vakantie. Is het huisdier vermist? Dan vergoedt InShared via de polis de kosten van de advertentie bij vermissing.

Daarnaast kan de verzekerde ook aanvullende dekkingen voor zijn of haar huisdier afsluiten. Bovendien worden medische kosten tot 3500 euro per jaar standaard vergoed.

Belang van de Inshared dierenverzekering

Inshared geeft op haar website aan dat er steeds meer huisdier bezitters het belang van de dierenverzekering inzien. Ieder jaar vinden er duizenden aanrijdingen plaats. Verder is de kans dat een huisdier ooit ziek wordt ook vrij groot. Als het huisdier dan geopereerd moet worden zit daar direct een hoge kostenpost aan verbonden als het huisdier niet verzekerd is.

Inshared geeft zelf op haar eigen website aan een klantbeoordeling van een 7.9 te hebben. Dit is erg ruim voldoende waardoor Inshared onder andere als een betrouwbare partij gezien kan worden.

Dierenverzekering vergelijken?

Het is altijd een goede optie om eens wat verschillende aanbieders naast elkaar te zien. Door zelf uw dierenverzekering te vergelijken. Uw dierenverzekering vergelijken

doet u met onze dierenverzekering vergelijker. Klik op de link om uw dierenverzekering te vergelijken.

Heeft u vragen? Twijfel dan niet. Stel uw vraag per mail aan ons. U kunt mailen naar dierenverzekeringinformatie@gmail.com. Wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Inshared dierenverzekering
1.3 (25%) 8 vote[s]