HEMA dierenverzekering

Hema dierenverzekering

Één van de goedkoopste dierenverzekeringen die er is

De bekende grootgrutter HEMA heeft zich een aantal jaar geleden in de wereld van verzekeringen gestort. HEMA biedt nu ook de HEMA dierenverzekering voor de kat of hond. Andere dieren kunnen niet verzekerd worden. Voor honden en katten kent HEMA een uitgebreide polis via de basisdekking. Tevens kunt u kiezen voor aanvullende opties in de HEMA dierenverzekering. Hiermaa voorkomt de huisdier eigenaar dat hij voor onverwacht hoge kosten komt te staan.

Een uitgebreide basis dierenverzekering als u kiest voor een hema huisdierverzekering

De HEMA dierenverzekering kent een uitgebreide basisdekking, zo worden bijvoorbeeld scans tot 50 procent vergoed. Daarnaast wordt een consult in een kliniek helemaal vergoed. Tevens zullen euthanasie, opname en verpleging van het huisdier in de praktijk ook vergoed worden.

Uiteraard worden ook operaties (inclusief narcose), röntgenfoto’s en echografie vergoed. De HEMA dierenverzekering vergoedt zelfs homeopathie en acupunctuur, maar alleen als de behandelend arts erkend is door HEMA.

Aanvullende verzekering

Net als bij zorgverzekeringen kunnen verzekerden ook voor hun huisdier een aanvullende verzekering afsluiten. Een dergelijke polis geeft recht op meer vergoedingen en dekking van behandelingen. Soms zijn huisdieren net mensen. Bij ongemakken hebben zij dan fysiotherapie nodig. In dat geval is het mogelijk een aanvullende dierenverzekering af te sluiten. Fysiotherapie wordt dan voor 750 euro per jaar vergoed.

De dierenverzekering van HEMA dekt ook preventieve zorg. Hieronder vallen bijvoorbeeld vaccinaties, vlooien en ontwormingsmiddelen. HEMA vergoedt deze zorg via de aanvullende dierenverzekering. Een bijzondere verzekering is de tandartsmodule. Deze module vergoed alle tandbehandelingen tot een maximum bedrag.

Met een aanvullende dierenverzekering is ook chemotherapie en radiotherapie tot 50 procent gedekt. En als het huisdier ondanks de behandeling toch  overlijdt. Dan kan de verzekerde zijn huisdier een waardig afscheid geven. Crematie wordt namelijk tot 500 euro vergoed door deze verzekering.

30 dagen wachttijd bij de HEMA dierenverzekering

HEMA heeft een wachttijd voordat de verzekering ingaat. Het duurt even totdat de dierenverzekering daadwerkelijk in gaat. Nieuwe verzekerden moeten rekening houden met een wachttijd van dertig dagen. Dit houdt in dat het dier de eerste dertig dagen nog niet verzekerd is. Dit geldt ook voor de aanvullende dekking. Alleen voor preventieve zorg geldt er geen wachttijd. Bij het afsluiten van een dierenverzekering moet het dier volledig gezond zijn en mag hij niet onder behandeling van een arts staan. Is dit wel het geval, dan vergoedt HEMA de ingediende declaraties niet.

Dierenverzekering informatie Centrum onderzoekt de Hema huisdierverzekering

Vanwege goede berichten over de dierenverzekering van de HEMA vonden wij het tijd om hen een nader te onderzoeken. Wij hebben alle informatie over de huisdierverzekering van de HEMA in één artikel verwacht. Klik op de link om het artikel: “dierenverzekering Hema uitgelicht

Niet tevreden met de dierenverzekering van HEMA, of is het huisdier overleden of vermist? Dan kunt u de dierenverzekering gemakkelijk online opzeggen.

Heeft u vragen? Twijfel dan niet. Stel uw vraag per mail aan ons. U kunt mailen naar dierenverzekeringinformatie@gmail.com. Wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden.

HEMA dierenverzekering
2.2 (44.55%) 22 vote[s]