Dierenverzekering Informatie Centrum – kattenverzekering vergelijken


Bent u op zoek naar de goedkoopste kattenverzekering 

of kiest u liever voor de beste kattenverzekering

De kattenverzekering vergelijken helpt u bij het vinden van de juiste kattenverzekering voor uw situatie.Veel gezinnen zien tegenwoordig hun huisdieren als onderdeel van ‘hun gezin’.  Toch liegen de cijfers  er niet om. Een groot gedeelte van de katten zijn nog altijd niet verzekerd.  Maar wat nou als er iets gebeurd. Trekt de huisdierbezitter dan zijn portemonnee? Of wordt toch de keuze gemaakt om de kat niet te behandelen omdat de kosten te hoog zijn. Helaas blijkt dit laatste in de praktijk nog te vaak te gebeuren. Een kattenverzekering kan dit voorkomen. Een kattenverzekering vergelijken geeft u inzicht in welke kattenverzekering  er aansluit op uw behoeften. Daarnaast geeft een kattenverzekering vergelijker de goedkoopste kattenverzekering.

 

 

Klik en deel deze pagina met uw vrienden

[social_warfare]


Meest gekozen door andere bezoekers


Dierenverzekering vergelijken ProteqBEKIJKEN >>

Dierenverzekering vergelijken InsharedBEKIJKEN >>

Dierenverzekering vergelijken OHRABEKIJKEN >>

Dierenverzekering vergelijken PetplanBEKIJKEN >>

Dierenverzekering vergelijken HemaBEKIJKEN >>


Uw kattenverzekering vergelijken doet u bij Dierenverzekering Informatie Centrum


Bekijk ons complete aanbod in kattenverzekeringen en vind de goedkoopste kattenverzekering
Heeft u moeite met uw kattenverzekering vergelijken? Onder de vergelijker vind u alle informatie die u nodig heeft

 

Dierenverzekering vergelijken OHRA

 

34% van de mensen kiest dit product
Premie
€ 10,76
Dekking
Aanschaf en plaatsing chip
green_check
Aandoeningen heupen/ellebogen
optie
Castratie/Sterillisatie
optie
Maximaal verzekerd
€ 2.500
Dierenverzekering vergelijken petplan

 

21% van de mensen kiest dit product
Premie
€ 13,35
Dekking
Aanschaf en plaatsing chip
green_check
Aandoeningen heupen/ellebogen
optie
Castratie/Sterillisatie
red_check
Maximaal verzekerd
€ 3.000
Dierenvezekering vergelijken proteq

 

13% van de mensen kiest dit product
Premie
€ 8,34
Dekking
Aanschaf en plaatsing chip
green_check
Aandoeningen heupen/ellebogen
green_check
Castratie/Sterillisatie
red_check
Maximaal verzekerd
€ 5.000
Dierenverzekering vergelijken hema

 

12% van de mensen kiest dit product
Premie
€ 9,77
Dekking
Aanschaf en plaatsing chip
green_check
Aandoeningen heupen/ellebogen
green_check
Castratie/Sterillisatie
optie
Maximaal verzekerd
€ 3.000
Dierenvezekering vergelijken Inshared

 

10% van de mensen kiest dit product
Premie
€ 12,44
Dekking
Aanschaf en plaatsing chip
green_check
Aandoeningen heupen/ellebogen
optie
Castratie/Sterillisatie
optie
Maximaal verzekerd
€ 2.500
Dierenverzekering vergelijken hema

 

10% van de mensen kiest dit product
Premie
€ 12,60
Dekking
Aanschaf en plaatsing chip
green_check
Aandoeningen heupen/ellebogen
green_check
Castratie/Sterillisatie
red_check
Maximaal verzekerd
€ 3.500

Waarom een kattenverzekering afsluiten?


U bent zelf toch ook verzekerd. Wij vinden het een plicht om altijd de zorg te kunnen bieden die de kat nodig heeft.

Zoals eerder benoemd is een kattenverzekering hetzelfde als een ziektekosten verzekering voor ons. Voor ons is deze ziektekostenverzekering verplicht. Dit geldt voor katten niet. Ook al is het niet verplicht. Vinden wij het alsnog verstandig een katten verzekering af te sluiten. Deze kattenverzekering zorgt dat uw kat altijd behandeld kan worden. Of dat zij altijd de juiste medicijnen kan krijgen. Dit is belangrijk omdat uw kat onderdeel is van het gezin. Net zoals u. En net zoals uw partner.

Juist daarom verdiend uw kat dezelfde zorg. Namelijk de zorg die het nodig heeft om beter te worden. En de zorg die u kat nodig heeft om u op te vrolijken wanneer u thuis komt na een dag werken. Want wanneer u thuis komt. Is de kat er altijd voor u. En daarom wij vinden dat u er ook altijd moet zijn voor uw kat.

Om er altijd te kunnen zijn voor uw kat. En dus de behandeling of medicijnen te geven wanneer de kat die nodig heeft. Zelfs wanneer u onvoldoende geld heeft op dat moment. Kunnen wij u aanraden om een kattenverzekering af te sluiten. Deze verzekering dekt vergoed deze kosten voor u. Zodat u zich daar geen zorg over hoeft te maken. En u volledige aandacht aan uw kat kunt geven.


Wat houdt een kattenverzekering in?


Wat houdt een kattenverzekering in?

Een kattenverzekering is hetzelfde als de ziektekosten verzekering voor ons. Deze ziektekosten verzekering dekt u in wanneer u medische kosten moet maken voor uw kat. Onder deze medische kosten vallen o.a. behandelingen en medicijnen. Welke precies kunt u terug vinden in onze vergelijker.Wanneer uw kat iets overkomt en u moet een behandeling of medcijnen betalen bent u daarvoor verzekerd. De kattenverzekering is anders dan de algemene dierenverzekering gespecialeerd op katten.

Deze verzekering vergoed verschillende kosten. Kosten die u moet maken als u kat iets overkomt. Uw kattenverzekering vergelijken helpt u inzicht krijgen. U krijgt inzicht in verschillende dekkingen die aanbieders bieden. Een kattenverzekering vergelijken doet u bij ons. Om dit goed in beeld te brengen hebben wij zes aanbieders naast elkaar gezet. In dit overzicht ziet u de verschillende dekkingen die de verzekeraars bieden. In ons overzicht kun je helaas niet alles terugvinden. Daarom raden wij u altijd aan om dit ook bij de aanbieders te bekijken. U kunt dat eenvoudig doen op de website van de aanbieder.


De goedkoopste kattenverzekering?


Kiest u voor een goedkope kattenverzekering? Waar moet u opletten.

Wanneer u ervoor kiest om een kattenverzekering af te sluiten. Kiest u er ook voor om maandelijkse premie te betalen. Deze maandelijkse kosten kunnen al snel op lopen. Om deze kosten zo laag mogelijk te houden. Raden wij u aan uw kattenverzekering te vergelijken. Uw kattenverzekering vergelijken geeft u een overzicht. In het overzicht ziet u verschillende aanbieders. Deze aanbieders hebben verschillende kosten en mogelijkheden. Deze kosten kunnen nogal van elkaar verschillen. Uw katten verzekering vergelijken kan dus lonend zijn om de goedkoopste kattenverzekering te vinden. De goedkoopste kattenverzekering op dit moment. Is de kattenverzekering van Proteq. Deze verzekering heeft als basispremie 9,32 Euro per maand.

De basis premie kan anders zijn op de website van de aanbieder. Dit komt omdat u daar een aantal velden in moet vullen. Deze velden gebruiken zij om de basispremie voor uw kat te berekenen. Een veld dat u in moet vullen is de leeftijd. Wanneer u kat ouder is zal dit betekenen dat u meer premie moet betalen. Wanneer u een ras kat heeft. Is de kans ook groot dat u duurder uit bent. Het kan ook voorkomen dat zij de kat helemaal niet verzekering. Dit gebeurd vaak wanneer uw kat niet gezond is.


Algemene dierenverzekering vergelijken


Waarom moet u uw dierenverzekering vergelijken?

Een algemene dierenverzekering vergelijken helpt u zoals eerder gezegd bij uw keuze. Deze keuze bepaald de premie die u gaat betalen. Als u kiest voor een goedkope dierenverzekering. Raden wij u wel aan om bij de aanbieder goed de voorwaarden te lezen. Het kan namelijk zo zijn dat deze verzekering niet alles dekt. Om er zeker van te zijn dat u een dierenverzekering op maat kiest. Dient u ook aanvullende dekkingen te overwegen. Voorbeelden van aanvullende dekkingen zijn: tandarst, fysiotherapie of crematie. Als u een keuze maakt voor een aanvullende dekking. Moet u wel rekening houden dat de premie omhoog gaat.  Het kan dan zomaar gebeuren dat de door uw als goedkoopste kattenverzekering gevonden duurder uitvalt. Het valt dan duurder uit omdat u aanvulling betaald voor de extra dekking. Wij bieden u alle aanbieders van algemene dierenverzekeringen in op onze dierenverzekering vergelijken pagina.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u deze altijd aan ons stellen. U kunt ons makkelijk bereiken per e-mail. Het emailadres waar u naar moet mailen. Is dierenverzekeringinformatie@gmail.com. Wanneer u een mail stuurt naar ons. Kunt u er vanuit gaan. Dat wij ons uiterste best doen. Om u zo spoedig mogelijk antwoord te geven. Wij zullen u een zo compleet mogelijk antword terug sturen.