kattenverzekering

Katten verzekering: Waar moet je opletten bij aanschaf?

Je hebt een kat waar je zielsveel van houdt. Als het lieve beestje iets overkomt zou je niet willen dat je niet over het geld beschikt om een behandeling en verzorging voor het beestje te kunnen betalen. Het beestje zal alle zorg krijgen dat hij of zij nodig heeft om weer volledig te herstellen en zichzelf te worden. In dit artikel zullen wij schrijven over waar je op moet letten bij aanschaf van een katten verzekering.

Met een katten verzekering ben je meestal gedekt tegen onverwachte kosten wanneer jouw kat iets overkomt. Een ongeluk of een ziekte bij je kat komt nooit op het juiste moment. Maar stel je voor dat het komt op een moment dat het financìeel niet uit komt. Je kunt de kosten voor de behandeling- of de medicijnen voor jouw geliefde kat niet betalen. Je zult dan helaas afscheid moeten nemen van je kat en het beestje in laten slapen.

Een katten verzekering afsluiten

Er zijn een aantal variabelen waar je op moet letten bij het afsluiten van een katten verzekering. Denk hierbij aan verschillende zaken zoals; de dekking en uitkering, de premie en het eigen risico bij de katten verzekering. Het is niet per definitie zo dat de duurste dierenverzekering ook de beste dierenverzekering voor jouw kat is.

Een katten verzekering op maat

Een veelgestelde vraag is: “is het mogelijk om mijn dieren verzekering te personaliseren naar onze eigen wensen”.  Het antwoord daarop is eenvoudig, “Ja bij de meeste  dierenverzekering aanbieders is het mogelijk om binnen de polis eigen keuzes te maken”. Een  voorbeeld van iets dat je zelf kunt bepalen bij aanschaf van een katten verzekering: steralisatie. Neem jij steralisatie als extra dekking bij je dierenverzekering. Dan zal steralisatie ook gedekt worden door de verzekeraar waarbij jij de dierenverzekering hebt afgesloten.

Vergelijken van een katten verzekering

Voordat je een dierenverzekering  aanschaft is het van groot belang dat je je goed verdiept in de mogelijkheden. Een goede manier om dit te onderzoeken is het vergelijken van dierenverzekeringen. Je kunt hier verschillende aanbieders naast elkaar zien met de bijbehorende premies.

Katten verzekering

Verzeker je kat