Inshared

29
dec

InShared is een Nederlandse aanbieder van onder andere dierenverzekeringen. Bij InShared is het mogelijk een dierenverzekering met 50 procent of 100 procent dekking af te sluiten. Daarnaast hebben dieren bij deze dierenverzekeraar recht op fysiotherapie na een ongeval, en worden veel kosten zoals bijvoorbeeld echo’s, röntgen- en bloedonderzoeken gedekt via deze dierenverzekeraar.

Dierenverzekering

Bij InShared is het mogelijk zowel een hond- als katverzekering af te sluiten. Om extra zorg te bieden, kan de consument ook het aanvullende pakket ‘Huisdier & zorg’ afsluiten. Bij deze verzekeraar is het credo: ‘we all benefit’. De verzekeraar is bekend van het besparen op de premie als de verzekerden minder schade declareren. Ook bij deze verzekering kunnen consumenten ‘Beloningspunten’ sparen, waarmee er korting op de premie verkregen kan worden.

Er zijn drie verschillende polissen: de ‘basisverzekering’ voor huisdieren – Huisdier & Ongeval -, Huisdier & Zorg (50 procent) en Huisdier en Zorg (100 procent). Het verschil tussen de laatste twee polissen is: de vergoeding van de behandeling en medicatie. Verder zijn er geen verschillen in de polissen. Bij de eerste polis wordt maar een select aantal behandelingen vergoed via de dierenverzekeraar.
Mogelijkheden
Wie een dierenverzekering afsluit bij InShared, kan rekenen op een uitgebreide dekking. Zo is het mogelijk het huisdier mee te nemen op vakantie, want de dierenverzekering geldt ook onderweg en op vakantie. Is het huisdier vermist? Dan vergoedt InShared via de polis de kosten van de advertentie bij vermissing.

Daarnaast kan de verzekerde ook aanvullende dekkingen voor zijn of haar huisdier afsluiten. Bovendien worden medische kosten tot 3500 euro per jaar standaard vergoed.

Dekking

Binnen de dierenverzekering zijn de kosten van noodzakelijke zorg als gevolg van een ongeluk altijd gedekt. Het gaat dan om schade veroorzaakt door een ander dier, behalve door parasieten. Brand en natuurgeweld zijn inbegrepen, evenals de dekking van medische behandeling door eigen gedrag, zoals botsen of vallen.

Het is vervelend om een dier in te laten slapen na een ongeluk. Daarom heeft InShared een service binnen de dierenverzekering om het overleden dier respectvol op te laten halen. Verder is medisch noodzakelijke zorg binnen heel Europa gedekt. Het eigen risico bedraagt bij InShared altijd 15 procent.

Inshared