honden verzekering vergelijken

Honden verzekering vergelijken


De honden verzekering vergelijken om de goedkoopste hondenverzekering te vinden. Goed idee! Omdat de kosten van een honden verzekering al snel op kunnen lopen zijn veel mensen op zoek naar de goedkoopste hondenverzekering. Het vergelijken van de hondenverzekering kan u al snel een besparing opleveren. Daarnaast kunt op doormiddel van uw honden verzekering vergelijken de huisdier verzekering vinden die bij uw huisdier past. In dit artikel zullen wij ingaan op de zaken waar u op moet letten bij het vergelijken van hondenverzekeringen.

Wat moet u weten over uw honden verzekering vergelijken?


Een honden verzekering is afsluiten kan voor een huisdier bezitter een moeilijke keuze zijn. Spaar ik zelf het geld voor een behandeling. Of is het beter om maandelijks wat geld te betalen en dekking te krijgen wanneer de hond iets overkomt. De keuze is dus ook een hele persoonlijke keuze. Om een juiste keuze te maken voor het wel of niet afsluiten van een honden verzekering is het belangrijk goed de kosten in kaart te brengen. De goedkoopste honden verzekering is verkrijgbaar vanaf ca. 12 Euro. Dit is de basis verzekering van de HEMA dierenverzekering. Deze basisverzekering dekt echter niet alle kosten waardoor u tegen onaangename verassingen aan kunt lopen. In onze vergelijker kunnen wij helaas alleen de basis kosten tonen. Dit betekend dat de kosten kunnen verschillen op de website van de aanbieder van de honden verzekering.

.

 De premie


In ons overzicht komt duidelijk naar voren wat te basis-premie is van verschillende aanbieders. Deze basis premie is de goedkoopste honden verzekering die zij aanbieden. Wanneer u deze verzekering uitbreid zal de premie omhoog gaan. Uw premie wordt berekend aan de hand de volgende aspecten: leeftijd, geslacht en de gezondheid van de hond.

Verschillende dekkingen


Helaas is het voor ons niet mogelijk om in één overzicht alle dekkingen te tonen die de honden verzekeringen dekken. Er is daarom gekozen voor de meest voorkomende. In het overzicht valt uit te lezen dat zelfs de goedkoopste honden verzekering van iedere aanbieder de aanschaf en plaatsing van een chip dekt. Daanaast zijn er verschillende opties mogelijk bij de dekkingen voor: aandoeningen aan heupen/ellebogen en castratie en sterrilisatie. De verschillende dekkingen kunnen aangevinkt worden wanneer u de honden verzekering afsluit bij de aanbieder. Als u kiest voor een extra dekking zal uiteraard de premie ook duurder worden.

Welke aanbieders vergelijken wij?


In de honden verzekering vergelijker die wij aanbieden vergelijken wij een zestal aanbieders van hondenverzekeringen. Deze aanbieders vergelijken wij in onze honden verzekering vergelijker:

  1. OHRA
  2. Petplan
  3. Proteq
  4. HEMA
  5. Inshared 
  6. Verzekeruzelf
Honden verzekering vergelijken
3.1 (62.67%) 15 vote[s]