Dierenverzekering vergelijken

Waarom moet u uw dierenverzekering vergelijken?

Dierenverzekering vergelijken doet u om de beste dierenverzekering voor uw situatie te vinden.

Uw dierenverzekering vergelijken helpt u oriënteren wanneer u op zoek bent naar een dierenverzekering. In onze vergelijkingstabel vind u voldoende basis informatie die u nodig heeft om een goede start te maken op weg naar de beste dierenverzekering voor u. In onze vergelijkingstabel vergelijken wij zes aanbieders van dierenverzekeringen die het vaakst gekozen worden. Zij bieden allemaal een kattenverzekering en een hondenverzekering aan. Naast de katten- en hondenverzekeringen is het ook mogelijk een verzekering af te sluiten voor uw konijn, papegaai en paard. Meer informatie over de konijnen- en papegaaien verzekering vindt u op de website van Petplan huisdierenverzekeringen. Voor de paardenverzekering kunt u het beste kijken op de website van VerzekerUzelf.

Hieronder kunt u uw dierenverzekering direct vergelijken. Verdere informatie en uitleg vindt u onder de dierenverzekering vergelijken tabel.

Dierenverzekering vergelijken bij Dierenverzekering Informatie Centrum

Op zoek naar de beste dierenverzekering voor uw hond of kat? Zorg dat u een weloverwogen beslissing neemt. Het lijkt aantrekkelijk om direct te kiezen voor de goedkoopste dierenverzekering. Wij hebben voor u deze dierenverzekering vergelijker gemaakt. Zodat u zelf de prijs-kwaliteit van het pakket en de verzekeraar kunt bepalen. Wij hebben een aantal behandelingen toegevoegd zodat het een goed beeld schetst. Onze dierenverzekering vergelijken tabel is up-to-date. De prijzen die u ziet zijn de laagst mogelijke basispremie van de dierenverzekering. Dit kan dus afwijken als u de huisdierverzekering daadwerkelijk afsluit bij de aanbieder.

Dierenverzekering vergelijken OHRA
31% van de mensen kiest dit product
Premie

Hond

€ 14,68

Kat

€ 10,76
Dekking
Aanschaf en plaatsing chip
green_check
Aandoeningen heupen/ellebogen
optie
Castratie/Sterillisatie
optie
Maximaal verzekerd
€ 2.500
Dierenverzekering vergelijken petplan
18% van de mensen kiest dit product
Premie

Hond

€ 14,38

Kat

€ 5,29
Dekking
Aanschaf en plaatsing chip
green_check
Aandoeningen heupen/ellebogen
optie
Castratie/Sterillisatie
red_check
Maximaal verzekerd
€ 3.000
Dierenvezekering vergelijken Reaal
16% van de mensen kiest dit product
Premie

Hond

€ 16,55

Kat

€ 14,76
Dekking
Aanschaf en plaatsing chip
green_check
Aandoeningen heupen/ellebogen
green_check
Castratie/Sterillisatie
green_check
Maximaal verzekerd
€ 3.000
Dierenverzekering vergelijken hema
14% van de mensen kiest dit product
Premie

Hond

€ 12,03

Kat

€ 9,77
Dekking
Aanschaf en plaatsing chip
green_check
Aandoeningen heupen/ellebogen
green_check
Castratie/Sterillisatie
optie
Maximaal verzekerd
€ 3.000
Dierenvezekering vergelijken Inshared
11% van de mensen kiest dit product
Premie

Hond

€ 18,17

Kat

€ 12,44
Dekking
Aanschaf en plaatsing chip
green_check
Aandoeningen heupen/ellebogen
optie
Castratie/Sterillisatie
optie
Maximaal verzekerd
€ 2.500
Dierenverzekering vergelijken hema
10% van de mensen kiest dit product
Premie

Hond

€ 15,12

Kat

€ 10,39
Dekking
Aanschaf en plaatsing chip
green_check
Aandoeningen heupen/ellebogen
green_check
Castratie/Sterillisatie
green_check
Maximaal verzekerd
€ 3.500

Let op. In onze vergelijkingstabel worden niet alle aanbieders van dierenverzekeringen getoond. Wij hebben gekozen voor de zes bekendste verzekeraars. Door heel Nederland zijn zij de grootste aanbieders van dierenverzekeringen. De prijzen die u ziet in de vergelijkers kunnen afwijken van de uiteindelijke prijs. De prijs wordt voor u juist berekend op de website van de aanbieder die de dieren verzekering aanbiedt. De prijs hangt af van de leeftijd, gezondheid het ras en welke extra polissen u toevoegt. De prijzen in het overzicht zijn voor het laatst geupdate op 01/02/2019.

Onderzoek: Aantal huisdieren verzekerd

Uitgevoerd door Dierenverzekering Informatie Centrum

Het doel van het onderzoek voor Dierenverzekering Informatie Centrum was het kunnen geven van een inschatting over het percentage Nederlandse huisdieren dat verzekerd is. Wij hebben hiervoor 500 huisdier bezitters gevraagd of hun huisdier wel/of niet verzekerd was.

Behoort u tot de 30% die zijn huisdier nog niet verzekerd heeft. Vergelijk u dierenverzekering dan snel en kies een pakket dat bij u past.

Conclusie

Bijna 70% van de Nederlandse huisdieren een dierenverzekering heeft

  • Niet verzekerd
  • Kattenverzekering
  • Hondenverzekering

Wat moet u weten als u op zoek bent naar een huisdierverzekering?

Wij helpen u graag bij het vinden van informatie over dierenverzekeringen. Onze website is opgericht omdat een dierenverzekering afsluiten geen eenvoudige taak was. Op zich valt het nog mee hoeveel aanbieders er zijn. Maar binnen deze zes aanbieders zijn de mogelijkheden enorm. Vaak heeft u bij dierenverzekeraar keuze uit standaard pakketten. En deze standaard pakketten kunt u weer aanvullen met extra dekkingen.

Welke aanbieders van dierenverzekeringen zijn er opgenomen in onze vergelijker?

Zoals je hebt kunnen lezen vergelijken wij een zestal aanbieders. Dit zijn veruit de grootste en bekendste partijen. Daarnaast staan zij bekende om hun producten. Met hun jarenlange ervaring kunnen zij u een goede huisdierverzekering bieden.

OHRA               Petplan                Reaal Dier&zorg            HEMA           Inshared           Verzekeruzelf

Standaard pakketten voor een dierenverzekering

Omdat een dierenverzekering zo specialistisch is. Hebben de dierenverzekeraar vaak al standaard pakketten gemaakt. Dit maakt de keuze een stuk eenvoudiger. Maar als u een keuze maakt, moet u zich wel bedenken dat de goedkoopste niet altijd de beste is. Wij raden u altijd aan om goed door te lezen wat een bepaald pakket exact inhoudt.

Aanvullende dekkingen

Vaak zegt de naam “basispakket dierenverzekering” vaak al genoeg. Het is een goede basis maar vergeet deze basisverzekering niet zelf uit te breiden naar eigen wens. Veel dierenverzekeraar bieden de mogelijkheid om de basis huisdierverzekering aan te vullen met aanvullende dekkingen.

Dierenverzekering vergelijken

Als u interesse heeft in het afsluiten van een dierenverzekering. Willen wij er u graag op wijzen om een goede vergelijking te maken. Dierenverzekering vergelijken zal u op verschillende punten helpen bij het maken van de juiste keuze.  Als eerste, en voor veel mensen erg belangrijk, de kosten. Daarnaast ziet u ook overzichtelijk wat er vergoed wordt en wat er opgenomen is. Let wel op: aangezien wij beperkte ruimte hebben in de vergelijker. Hebben wij keuzes moeten maken. Dit betekend dat niet alle behandelingen erin opgenomen zijn.

Hoe moet u onze vergelijker gebruiken

Wij vinden het verstandig dat u eerst voor uw eigen een goed beeld heeft over dierenverzekeringen. Wij bieden daarom veel informatie aan verspreid over onze website. In het volgende tabblad vindt u een aantal handige artikelen die u kunnen helpen bij uw onderzoek. Als u voor uzelf een beeld heeft kunt u in onze vergelijker bekijken of u een pakket ziet dat bij uw wensen aansluit. Onze dierenverzekering vergelijker heeft in één overzicht alle aanbieders.

Heeft u een pakket gevonden dat bij u past?

Als u denkt dat u een dierenverzekering heeft gevonden die bij u past. Dan klikt u snel op de bereken premie knop onder aan de vergelijker. Wanneer u hier op klikt wordt u doorverwezen naar de website van de adverteerder. Daar kun u vervolgens zelf het basispakket uitbreiden met aanvullende dekkingen. U kunt er ook voor kiezen  om geen aanvullende dekkingen te nemen. Dit is niet verplicht op de website van de dierenverzekeraar.

De beste dierenverzekering

In de vergelijkingstabel zien wij verschillende aanbieders staan. Maar wat is nou de beste dierenverzekering. Op deze vraag valt geen goed antwoord op te geven. Dit is immers per situatie verschillend. Waar het ene gezin meer geld te besteden heeft vinden zijn een uitgebreide dierenverzekering beter. En een gezin dat minder te besteden heeft kiest eerder van een goedkope huisdierenverzekering. Uw dierenverzekering vergelijken is de perfecte mogelijkheid om erachter te komen welke huisdierverzekering bij uw situatie past.

Lees meer over dierenverzekeringen

Wij vinden het belangrijk om onze kennis met u te delen. Vanuit dat oogpunt zijn wij gestart met onze kennisbank. In onze kennisbank vind u een aantal artikelen over verschillende onderwerpen. Hieronder ziet u een aantal mogelijke artikelen vanuit onze kennisbank.

Dierenverzekering Informatie Centrum – Kennisbank  

Hondenverzekering kennisbank

Kattenverzekering kennisbank

Best beoordeelde pagina’s op deze website

Daarnaast hebben wij nog wat algemene pagina’s over dierenverzekeringen. Beslist een aanrader als u verdere informatie wilt hebben of als u nog vragen heeft.

Veelgestelde vragen over dierenverzekeringen

Handige weetjes over de huisdierverzekering

Dierenverzekering vergelijken
2.5 (49.44%) 36 vote[s]

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment