dierenverzekering OHRA

Dierenverzekering OHRA uitgelicht

Dierenverzekering Informatie Centrum verteld u graag meer. In dit artikel gaan wij dieper in op de OHRA dierenverzekering. De dierenverzekering van OHRA wordt door veel consumenten gekozen. Dit komt o.a. doordat OHRA is een bekende verzekeraar is. Daardoor hebben mensen veel vertrouwen, wat het afsluiten van een OHRA dierenverzekering bevorderd.  De OHRA dierenverzekering richt zich op de hondenverzekering en kattenverzekering. In deze dieren verzekering bent u voor veel kosten gedekt. U moet hier met name denken aan de medische kosten. Deze kosten maakt u als uw hond of kat iets overkomt of ziek wordt. Dit artikel geef u alle informatie over de dierenverzekering van OHRA. 

Wat moet u weten over de Dierenverzekering van OHRA?

Basis dierenverzekering OHRA

De basis kattenverzekering OHRA sluit u al af vanaf €9,78 p.m. Dit is de laagst mogelijke premie. Wanneer u kiest voor een kattenverzekering. Een hondenverzekering is wel duurder. Deze sluit u al af vanaf €16,14 p.m. Wij bieden u graag alle aanbieders in één overzicht. Een dierenverzekering vergelijken doet u bij ons. Wij bieden u een goede tool die u inzicht geeft in de kosten voor een hondenverzekering of een kattenverzekering. Uw hondenverzekering vergelijken kunt u bij ons eenvoudig doen. Wij bieden u graag een compleet overzicht van de aanbieders van hondenverzekeringen. Ook kunt u bij ons uw kattenverzekering vergelijken. Wij tonen alle aanbieders van kattenverzekeringen in één overzicht.

Welke opties

OHRA biedt drie verschillende dierenverzekeringen aan. U kunt zelf kiezen welk pakket het beste bij u past. Elk pakket heeft uiteraard een verschillende prijs. Uiteraard is het zo dat het pakket uitgebreider is al u meer betaald. Als een dierenverzekering bij OHRA afsluit heeft u de keuze uit: Basis, Plus of Top. Hieronder een schema dat de kosten en dekkingen aan u toont.

Hondenverzekering

 BasisPlusExtra
Premiekosten € 16,14 € 16,95 € 21,31
Maximale vergoeding (per jaar)JaJaJa
Consult dierenarts vergoedJaJaJa
Noozakelijke operaties vergoedJaJaJa
Aandoeningen heupen en ellebogenNeeNeeJa
Direct afsluiten?
Klik hier >>Klik hier >>Klik hier >>

Kattenverzekering

 BasisPlusExtra
Premiekosten € 10,76 € 11,30 € 14,21
Maximale vergoeding (per jaar)JaJaJa
Consult dierenarts vergoedJaJaJa
Noozakelijke operaties vergoedJaJaJa
Aandoeningen heupen en ellebogenNeeNeeJa
Direct afsluiten?
Klik hier >>Klik hier >>Klik hier >>

Let op: De getoonde prijzen zijn de laagste basispremies. De basispremie wordt door de verzekeraar voornamelijk berekend op basis van drie variabelen. Leeftijd, ras en gezondheid. De prijs van een OHRA dierenverzekering kan dus na premieberekening hoger uitvallen dan de bovengenoemde bedragen.

Bereken nu uw dieren verzekering OHRA premie

Aanvullende dekkingsmogelijkheden van de dierenverzekering OHRA

Kies jij voor de goedkoopste hondenverzekering? Dan is de Basisverzekering de meest logische optie. Wilt u tegen alle risico’s gedekt zijn op de beste manier. Dan kunt u beter voor een OHRA Top dierenverzekering kiezen. De standaard OHRA dierenverzekering kunt u naar eigen wens aanvullen. Op deze manier zorgt u ervoor. Dat u een verzekering heeft die perfect aansluit bij uw eisen.OHRA biedt vijf mogelijkheden om de OHRA dierenverzekering aan te vullen:

  • Vaccinaties en gebit
  • Reis
  • Crematie

Kosten en vergoedingen

Net als mensen, moet uw huisdier ook ingeint worden tegen bepaalde zaken. Daarnaast moet ook het gebit onderhouden worden. Deze zaken worden vaak vergeten door huisdier bezitters. Wanneer u uw eigen gebit niet goed onderhoud. Dan kunt u last krijgen van uw gebit. Dit kan verregaande gevolgen hebben. Dit geldt ook voor uw geliefde huisdier. Onderhoud het gebit van uw hond dus. Er zijn veel producten beschikbaar voor gebitsonderhoud bij uw huisdier. Een uitgebreid aanbod aan gebitsverzorgingsproducten voor honden vindt u hier. Dit geldt ook voor uw kat. Zie hier een mooi aanbod aan producten voor katten.

De producten helpen het gebit onderhouden. Echter kunnen deze producten niet beloven dat uw huisdier nooit last van het gebit krijgt. Om toch verzekerd te zijn als er iets aan de hand is met het gebit. Kunt u kiezen voor de deze aanvullende dekking.

Vaccinaties en gebit

De aanvullende dekkingsmogelijkheid vaccinaties en gebit is een extra mogelijkheid. Deze dekking dekt verschillende medische kosten. Het gaat dan specifiek over medische kosten aan het gebit. Hieronder vallen het trekken van tanden. Ook het behandeling van tandverderf worden vergoed.

Voor uw kat betaald u extra €2,27 per maand. En uw hond vezekerd u extra voor slechts € 2,84 extra per maand. U krijgt een maximale vergoedingen per jaar van : € 50,- (Basis), € 75,- (Plus) en € 100,- (Top). Voor extractie en cariës geldt een maximale vergoeding per jaar van: € 150,- (Basis), € 200,- (Plus) en € 250,- (Top). Voor wortelkanaalbehandelingen geldt een algemene maximale vergoeding van € 300,- (kat) of € 500,- (hond) per jaar.

Reis

De basis dieren verzekering van OHRA vergoed reis. Reis wilt zeggen dat u verzekerd bent als u met uw huisdier op reis bent. Wanneer uw huisdier iets overkomt in het buitenland hoeft u zich dus geen zorgen te maken.  U bent voor kosten tot maximaal € 1.000,- per jaar vergoed.

Elk land in Europa bent u vergoed. Echter buiten Europa bent u niet overal verzekerd. Vrijwel alle landen buiten Europa vallen buiten deze dekking van de OHRA dierenverzekering.

Enkele uitzonderingen zijn er wel. U bent wel verzekerd in de volgende landen buiten Europa. De Canarische eilanden, de Azoren, Madeira en all niet-Europese landen aan de Middelandse Zee. Voor uw hond heeft u deze dekking al voor €3,53 per maand. Voor uw kat betaald u slechts € 2,82 Per maand.

Crematie

Uiteraard denkt u hier het liefst niet over na. Toch raden wij u aan om er wel bij stil te staan. Na een prachtige tijd. Met een loyaal huisdier. Een huisdier dat er altijd was voor u. Kan het voor u goed voelen, om het beest een mooi afscheid te geven. Deze aanvullende dekking helpt u hierbij. U heeft voldoende aan uw hoofd als uw huisdier komt te overlijden. Dat het fijn kan zijn als u niet over de kosten na hoeft te denken.  Voor uw kat betaald u extra € 2,27,- per maand. U krijgt maximaal € 250,- Euro vergoed. Voor uw hond betaald u extra €3,53 per jaar. Hier  geldt een maximale vergoeding van € 100,-.

Tip: Aansprakelijkheidsverzekering van OHRA

U heeft een huisdier. Helaas kunt u niet altijd in de gaten hebben wat het beestje uitspookt. Zoals vele van ons kunnen beamen. Zorgt een huisdier vaker dan eens voor schade bij anderen. In de speelsheid stoot de hond een glas drinken over een laptop. Of bijt deze een bank van iemand anders kapot. Zou kunnen we nog even doorgaan. De schade kan al snel oplopen. Helaas wordt dit niet door alle verzekeraars vergoed. De OHRA aansprakelijkheidsverzekering dekt dit wel. U sluit al een aansprakelijkheidsverzekering af vanaf  €2,89 per maand. U bent dan vergoed tot wel € 1.250.000,-.

De OHRA dierenverzekering in vergelijking met andere aanbieders

Eerder in dit artikel is er al aangegeven dat de OHRA dierenverzekering een goede keuze is. Als u de OHRA dierenverzekering wilt zien t.o.v. andere aanbieders. Raden wij u aan uw dierenverzekering te vergelijken. U kunt alle aanbieders van dierenverzekering in één overzicht bij ons zien.

Dierenverzekering OHRA uitgelicht
1.6 (31.54%) 26 vote[s]

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment