dierenverzekering

Brief: Herstart Dierenverzekering Informatie Centrum

Beste Dierenverzekering Informatie Centrum bezoekers,

Bedankt voor het vertrouwen dat jullie blijven houden in Dierenverzekering Informatie Centrum. Ik zie nog steeds veel bezoekers die graag hun dierenverzekering vergelijken via onze website.

Door persoonlijke omstandigheden is de site vorig jaar helaas geen prioriteit geweest. Dat is ook wel te zien aan de datum van het meest recente nieuwsbericht. Ik heb vorige maand met mijn zus Daniëlle besloten de website nieuw leven in te blazen. Daniëlle zal mij dan ook gaan ondersteunen bij het beheren van de website.

Informatief

Zoals jullie van mij gewend zijn zal ik veel informatieve nieuwsitems posten die waardevol zijn voor dierenbezitters. De vergelijker tool, waarmee je kunt vergelijken welke dierenverzekering het beste bij jou past, is op dit moment alleen gericht op honden en katten. Wij sluiten niet uit dat dit in de toekomst nog uitgebreid zal worden met andere diersoorten.

Leuk

De meeste dierenliefhebbers zijn allemaal dol op leuke filmpjes net zoals wij. Wij hebben dan ook besloten een extra rubriek toe te voegen: “filmpjes”. Waarin we jullie willen voorzien van de leukste filmpjes over honden en katten. Deze filmpjes zullen veelvuldig gedeeld worden op de website en via onze Facebook. Klik hier om je aan te melden op onze Facebook

Wij willen jullie via deze weg nogmaals bedanken voor het vertrouwen in onze website. Jullie zorgen ervoor dat wij met volle moed weer aan de slag gaan met onze website.

Als jullie vragen hebben kunnen jullie die altijd sturen naar dierenverzekeringinformatie@gmail.com.

Groetjes,

Daniëlle en Sarah